Stars Gala este un eveniment cultural ce scoate în evidență frumusețea lumii baletului prin spectacole deosebite ce prind viață datorită tinerilor talentați atât din România, cât și din străinatate. Este evenimentul care aduce aproape într-un spațiu lucrativ tinerii și maeștri de renume mondial pentru a crea spectacole pentru iubitorii de arte, dar și pentru publicul larg.

Proiectul Stars gala este un concept cu valențe de promovare a tinerilor viitori balerini și încurajarea acestora prin oprtunitatea de a performa alături de profesionițti cu renume în fața unui public numeros, public nou, tânar de toate vârstele.

Asociația pentru Sport și Integrare Socială MAPAMOND

Asociația pentru sport și integrare sociala Mapamond este o asociație non-profit care își desfășoara activitatea la nivel internațional; are ca scop, printre altele, promovarea și susținerea tinerelor talente, a evenimentelor cultural artistice și sportive; atrage fonduri pentru susținerea activităților sportive și cultural-artistice, cât și pentru tinerii care au nevoie de suport.

CUI: 28320390, Adresa: Str. C.A.Rosetti nr 25 apt. 32 Sector 2, București