Cea de-a doua ediție s-a desfășurat la Sala Mare a Operei Naționale București in data de 25 iulie 2021. Tinerii viitori balerini au fost distribuiți prin audiție în varianta scurtă a baletului “ Don Quijote” și într-o coregrafie de dans neoclasic “Bolero”, ambele în coregrafii adaptate de Maestrul Lienz Chang.

Prim Solistul Teatrului Bolshoi din Moscova impreună cu soția sa, frumoasa Anna Tikhomirova, solista a aceluiași teatru, au fost VIP-urile acestei ediții. Alături de ei au performat tinerii selectați din cadrul workshop-ului Revolve Dance Summer 2021.

Spectacolul a fost organizat în parteneriat cu Opera Națională București, iar spectacolul s-a bucurat de succes, sala fiind aproape plină cu public de toate vârstele și genurile.

Accesul a fost pe baza de bilete.

Prima ediție Stars Gala s-a desfașurat la Sala Rapsodia din București în data de 30 iunie 2018 și a fost un regal internațional de balet cu participarea tinerilor balerini ai Operei Naționale București prin Prim soliștii Cristina Dijmaru și Ovidiu Matei Iancu, ai Teatrului de balet din Sibiu prin Prim soliștii și soliștii Kirill Ermolenko, Ayka Nagai, Oliver Chang și Misato Isogami, cât și Eva Branco, Caștigatoare a Portugal Got Talent cu un dans de “fado”.

Pe lângă balerinii consacrați, au fost invitați să danseze tinerii din cadrul Revolve Dance care au avut rezultate remarcabile în anul 2018, tineri participanți din toată țara: Rebecca Rudolf ( eleva a Școlii Operei din Paris), Sara Mateescu ( Campioana Naționala la Olimpiada de balet), Bianca Badea ( Finalistă la Romanaii au talent).

Accesul s-a făcut pe bază de bilete.